O PRANJU I PEGLANJU
peglanje rublja je zamoran i dugotrajan posao. Činjenica jest da peglanje spada u jedan od najomraženijih kućanskih poslova. Žene su bespogovorno prihvatile ovaj posao rezervirajući nedjelju kao dan kada najviše "vole" peglati.

Također, prema istraživanjima, žene imaju i poseban redosljed peglanja: prvo ide dječja odjeća, zatim suprugova, pa donji veš i posteljina i tek na samom kraju njihova osobna odjeća.

Ali ne mora biti tako... zato je tu za Vas praonica i peglaonica rublja Cesarica! Za carski tretman i čistoću Vašeg rublja, donesite nam Vaše rublje što prije...

Praonica i peglaonica rublja Cesarica nudi kvalitetnu, inovativnu i korisnu uslugu.

Vršimo usluge pranja, sušenja, glačanja Vaših odjevnih predmeta, deka, popluna, posteljine, restoranskog rublja i svega ostalog potrebnog kućanstvima te manjim poslovnim subjektima.
Cilj nam je kvalitetnom i brzom uslugom pranja, glačanja i dostave rublja postići Vaše zadovoljstvo i ono što je najvažnije, uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme kako biste ga kvalitetnije mogli iskoristiti.

Vaše rublje peremo u modernim, profesionalnim perilicama rublja, te je važno napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno, tj. nema mješanja rublja. Time Vam garantiramo najveću moguću higijenu i kvalitetu.

Za pranje i tretiranje Vašeg rublja koristimo vrhunske deterdžente, omekšivače i sredstva za uklanjanje mrlja koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pri tome održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.

Vaše rublje sušimo u modernim, profesionalnim sušilicama rublja čime osiguravamo visoku kvalitetu usluge. Ravno rublje i posteljinu glačamo valjcima ili ručno, a odjevne predmete isključivo ručno.

Vaše rublje možete donijeti ili preuzeti osobno ili Vam možemo oprano, opeglano i uredno složeno rublje dostaviti našim dostavnim vozilom na dogovorenu adresu u dogovoreno vrijeme.

CJENIK PRANJA I PEGLANJA

LOKACIJA (gdje nas možete naći)

Tko je online

Imamo 63 gostiju i nema članova online

SFbBox by enter-logic-seo.gr